چگونه در آزمون MHLE قبول شویم؟ برای آزمون MHLE وزارت بهداشت چی بخونیم؟ راهکار قبولی در آزمون MHLE چیست؟ نحوه ی قبولی در آزمون MHLE ؟

دستیابی به هر هدفی نیازمند تمرکز و برنامه ریزی موثر است بطوریکه بتوان در مدت زمان مشخص و محدود به نتایج تعیین شده دست پیدا کرد. آموختن زبان انگلیسی در هر سطحی نیز به عنوان یک هدف، نیازمند برآورد اولیه، برنامه ریزی و تمرکز در تمامی مراحل رسیدن به هدف است.

اگر چه در بین آزمون‌های زبان دکترا بخصوص TOLIMO و MHLE، آزمون MHLE کمی راحت‌تر است اما با توجه به اینکه معمولا داوطلبین آزمون MHLE  شاغل هستند و زمان بسیار محدودی برای آمادگی برای این آزمون دارند، لازم است در ابتدا با توجه به زمان آزمون و سطح زبان انگلیسی خود، یک مسیر هدفمند و فکر شده را انتخاب کرده و گام به گام طبق برنامه پیش روند. در ادامه قصد داریم یک برنامه و الگوی کلی را با هم بررسی کنیم و بتوانیم متناسب با شرایط و محدودیت‌‌های زمانی، برنامه ریزی کنیم

روش قبولی در آزمون MHLE

قبولی در آزمون MHLE

اگر تا بحال در آزمون MHLE شرکت نکرده اید، لازم است بدانید این آزمون از سه بخش اصلی سنجش مهارت شنیداری، مهارت گرامر زبان انگلیسی و درک ‌مطلب و کلوز تست تشکیل شده است. در نظر داشته باشید هدف پیش رو، یادگیری کلمات و دستور زبان یک زبان جدید است، پس صبر و پشتکار برای دستیابی به این هدف بزرگ لازمه موفقیت در این مسیر است. مشکل اصلی قریب به اتفاق داوطلبین آزمون ام اچ ال ای، دایره واژگان است. کتاب‌های مختلفی در بازار برای تقویت دایره واژگان موجود است، اما واقعا چه کتاب و چه منبعی برای کسب بهترین نمره در کوتاه ترین زمان لازم است؟ پیشنهاد من به شما این است که متناسب با وقت محدود خود، تنها بر روی مجموعه کلماتی که در هر آزمون تکرار می‌شوند، تمرکز کنید. این مجموعه، تحت عنوان ۹۰۰ واژه اختصاصی آزمون MHLE در دسترس داوطلبین است. در قدم اول توصیه می‌شود تنها بر روی ۳۰۰ واژه ابتدایی این کتاب وقت صرف کرده و تسلط پیدا کنید چراکه این ۳۰۰ کلمه، نیمی از تمام کلمات آزمون‌های ۴ سال اخیر آزمون MHLE را تشکیل می‌دهند.

گام اول قبولی در آزمون MHLE

گام ابتدایی در یادگیری گرامر و دستور زبان انگلیسی متناسب با آزمون MHLE می‌باشد. به نظر شما بهترین روش برای یادگیری گرامر چیست؟ آیا لازم است برای قبولی در این آزمون، از کتب حجیم رفرنس به زبان اصلی استفاده کنیم؟ پاسخ این سوال خیر است. بهینه ترین راه برای کسب قبولی در این آزمون، مرور و یادگیری سوالات دوره‌های قبل است. پس از بررسی بیش از ۱۲۰۰ تست از ۴۰ دوره آزمون‌های ادوار قبل، مشخص شده که تمام نکات گرامر در تمام این سوالات، تکراری بوده و با یادگیری نکات خاصی گرامر و مهارت تست زنی، به راحتی می‌توان درصد بالایی از سوالات گرامر این آزمون را به درستی پاسخ داد. تمامی این سوالات به همراه جزوه فارسی و روان تحت عنوان دوره جامع گرامر آزمون MHLE گردآوری شده است. تمامی مباحث گرامری که برای این آزمون نیاز است در قالب ۷ فصل و به همراه پاسخ تشریحی بیش از ۹۰۰ تست ارائه شده است. گام اول در یادگیری گرامر، دیدن ویدیوهای آموزشی فصل اول و دوم است که مربوط به گرامر اسم‌ها و ضمایر در زبان انگلیسی می‌باشد.

به منظور تقویت بخش شنیداری، ابتدا لازم است درک درستی از روش یادگیری و افزایش مهارت این بخش داشته باشید. مهارت شنیداری بطور کلی مهارتی نیست که بتوان در یک دوره کوتاه چند هفته‌ای، بتوان بهبود قابل توجهی به آن بخشید. پس در نتیجه ۳۰ سوال این بخش را بی پاسخ رها کنیم؟! خیر. ۳۰ نمره در قبولی این آزمون بسیار موثر است و باید برای این بخش نیز با برنامه پیش رفت. پیشنهاد ما استفاده از دوره تست‌‌های شنیداری آزمون MHLE است، با جمع‌آوری از آزمون‌های دوره‌های قبل، مجموعه‌ای را برای داوطلبین آماده کرده‌ایم که حتی در صورتیکه علاقه به تقویت مهارت شنیداری نداشتید، می‌توانید پاسخ های سوالات را به خاطر سپرده و خواهید دید که در آزمون اصلی نیز، از همین سوالات نیز استفاده می‌شود. با مرور منظم ۳۰۰ کلمه از کتاب ۹۰۰ واژه اختصاصی آزمون MHLE، خواهی دید در حل تست‌‌های فصل اول و دوم، یک جهش در یادگیری و مهارت زبان انگلیسی شما رخ داده است. یادتان باشید این تنها نتیجه گام اول بود.

گام دوم قبولی در آزمون MHLE

پس از تسلط به ۳۰۰ واژه و گرامر فصل اول و دوم، گام دوم را با یادگیری ۳۰۰ کلمه بعدی و فصل سوم دوره جامع گرامر پیگیری می‌کنیم. ممکن از در بخش اول از کتاب واژگان، کلمات زیادی را از قبل به خاطر داشتید و لااقل برایتان آشنا بوده است اما پارت دوم این کلمات، دارای کلمات بسیار پرتکراریست که کمتر به چشمتان آشناست ولی در آزمون، بسیار استفاده شده است. فصل سوم گرامر، مهمترین فصل، پر نکته ترین فصل و البته پر سوال ترین فصل از دوره جامع گرامر است بطوریکه معمولا حدود ۵۰ درصد از سوالات گرامر آزمون MHLE، از این بخش طرح می‌شود. حجم مطالب مطرح شده نسبت به دو فصل قبل، بیشتر بوده که در کنار حجم زیاد مطالب، می‌توانید به تسلط خاصی در حل تست‌های گرامر دست پیدا کنید چرا که در این فصل، نکات تستی زیادی تدریس شده که با استفاده از آنها می‌توانید تعداد زیادی از سوالات را حتی بدون ترجمه کردن، پاسخ صحیح آنها را تشخیص دهید. قطعا شگفت زده خواهید شد که به آموختن واژگان اختصاصی آزمون MHLE در کنار یادگیری گرامر، در زمان کوتاهی، به چه میزان سوالات و کلمات بکار رفته آشنا بوده و به راحتی می‌توان به جواب صحیح رسید. این نتیجه تلاش و صبر شما در راه یادگیری و آموختن است.

گام سوم قبولی در آزمون MHLE

گام سوم، البته قدم مهمی است چراکه نکات تکمیلی و واژگان مهم سخت تری را قصد داریم مسلط شویم. تثبیت کلمات ۳۰۰ تا ۶۰۰ را در این بخش باید بطور جدی تری پیگیری کنیم و پس از آن، واژگان ۶۰۰ تا ۹۰۰ را در برنامه مطالعاتی خود قرار می‌دهیم. این بخش از واژگان، بطور شگفت‌انگیزی داوطلبین را در ۲۵ تست واژگان این آزمون یاری خواهد کرد بطوری که انتظار می‌رود با تسلط بر این ۹۰۰ کلمه، داوطلبین بتوانند بین ۱۷ الی ۲۱ تست از این بخش را به درستی پاسخ دهند. اگر تجربه آزمون ‌MHLE داشته باشید به خوبی می‌دانید این تعداد تست صحیح فوق العادست. همچنین در این مرحله، لازم است سوالات بخش درک مطلب آزمون‌‌های دوره‌های قبل رو نیز بررسی کنید. قسمت درک مطلب و کلوز تست وابستگی بسیار زیادی به دایره واژگان داشته و می‌توانید با فراگیری چند نکته ساده اما کاربردی در بخش درک مطلب و کلوز تست، به تسلط بالایی در این برسید. همچنین برای افزایش نمره در بخش درک مطلب و کلوز تست می‌توانید از دوره درک مطلب و کلوز تست آزمون MHLE که بطور تخصصی بر روی سوالات آزمون MHLE تمرکز دارد نیز استفاده کنید. قدم سوم در بخش گرامر مربوط می‌شود به فصل‌های چهارم الی هفتم. حجم مطالب نسبت به فصل سوم کمتر بوده و از این ۳ فصل نیز حدود ۴۰ درصد از سوالات گرامر طرح می‌شود. با یادگیری این سه فصل، تمام نکات لازم را برای کسب نمره بین ۲۸ الی ۳۵ از ۴۰ نمره فراگرفته اید.

گام چهارم قبولی در آزمون MHLE

گام نهایی و در واقع مهمترین قدم در راه آمادگی برای آزمون MHLE، مرحله تمرین و تثبیت مطالب است، چراکه اگر این مرحله به خوبی به انجام نرسد، تمام زحمات شما در مسیر یادگیری هدر رفته و ناچارا مجبور خواهی شد تا از ابتدا این دوره را آغاز کنید. پس به یاد داشته باشید حتما در کنار یادگیری مطالب، نکته‌‌نویسی و نت برداری را مد نظر داشته باشید تا بتوانید در زمان جمع بندی قبل از آزمون، تمام مطالب را بصورت موثر یادآوری و تثبیت نمایید.

در روزهای منتهی به آزمون، مهمترین و بهترین روش برای تثبیت، حل تست‌های مختلف از دوره‌های قبل است. برای این مرحله نیز برای شما پیشنهادی داریم. می‌توانید با شرکت در آزمون‌‌های آنلاین شبیه‌سازی شده آزمون MHLE، نه تنها معلومات خود را محک زده، بلکه می‌توانید هر تستی را که درست یا اشتباه زده‌اید را پس از آزمون بررسی کرده، پاسخ صحیح و ترجمه دقیق جمله را به همراه فایل صوتی که حاوی تمام نکات مهم گرامر هر سوال و کلمات مهم آن سوال است را گوش داده تا بتوانید هر سوال را به طور کامل از لحاظ گرامر و واژگان یاد بگیرید.

با اجرای مراحل ذکر شده و با تمرکز می‌توانید از سطح و پایه ضعیف در مدت زمان حدود ۳ الی ۶ هفته به راحتی به قبولی در این آزمون دست پیدا کنید. به این فکر نکنید چه این آزمون چقدر دشوار است بلکه به این فکر کنید که قرار است با چه نمره ای در این آزمون قبول شوید؟